NL FR

Cornille Lifetimes

Lifetimes

 

Sinds 1905 is Cornille al heel wat veranderd. Telkens met oog op langdurige relaties met en het dienen van onze klanten. In 2017 is dit niet anders. We kiezen meer dan ooit voor een oprechte aanpak, een eigen herkenbare manier van werken. En wat meer is: we hebben onze aanpak voor het eerst een naam gegeven: Lifetimes.

 

Waar staat Lifetimes voor?

We adviseren, creëren en realiseren voor vandaag én voor morgen. Voor jezelf, je kinderen en hun kinderen. Generaties van klanten wonen, werken, slapen en leven in een interieur waar onze hand mee bepalend mocht zijn voor de stijl, het comfort of de rust van de ruimte.

 

Cornille werkt voor generaties

Onze belofte: Lifetimes. Een idee waar we sterk in geloven. Een interieur voor het leven, maar ook om in te leven. Voor generaties. Het bewijs? Bij Cornille is de 5de generatie aan het werk om voor jou een perfect interieur af te leveren, zoals we reeds deden bij de generaties voor jou en nog zullen blijven doen voor de volgende generaties.

 

Onze raamdecoratie, vloerbekleding, schilder- en behangwerken en ons slaapcomfort getuigen van de zorg om kwaliteit, op lange termijn. De wens en wil om een klant voor het leven te mogen dienen.