Cornille Lifetimes

Generaties van klanten wonen, werken, slapen en leven in een interieur waar onze hand mee bepalend mocht zijn voor de stijl, het comfort of de rust van de ruimte.

Sinds 1905 is Cornille al heel wat veranderd. Telkens met oog op langdurige relaties met en het dienen van onze klanten. Nu is dit niet anders. We kiezen meer dan ooit voor een oprechte aanpak, een eigen herkenbare manier van werken. En wat meer is: we hebben onze aanpak voor het eerst een naam gegeven: Lifetimes.

Cornille
werkt voor generaties

Onze belofte: Lifetimes. Een idee waar we sterk in geloven. Een interieur voor het leven, maar ook om in te leven. Voor generaties. Het bewijs? Bij Cornille is de 5de generatie aan het werk om voor jou een perfect interieur af te leveren, zoals we reeds deden bij de generaties voor jou en nog zullen blijven doen voor de volgende generaties.

Onze raamdecoratie, zonweringvloerbekleding, schilder- en behangwerken en ons slaapcomfort getuigen van de zorg om kwaliteit, op lange termijn. De wens en wil om een klant voor het leven te mogen dienen.

Lifetimes paper

Een manifesto van onze Lifetimes. Alle kennis gebundeld in een krantje vol leuke verhalen, interieurtips en uitgelichte producten. Je vindt hem in onze showroom of kan hem hier downloaden.

Of schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Zo ontvang je elke nieuwe editie zomaar in je mailbox.

Alles begint met een aangenaam gesprek in onze showroom. Kom langs en wij adviseren jou met plezier naar een nieuw interieur perfect op maat.