NL FR

Schilder- en behangwerken

Wie van plan is om zijn huis, een kamer of zelfs gewoon een muur te herschilderen of te behangen, is bij ons zonder meer aan het goede adres. U vindt hier moeiteloos de nieuwste trends, ideeën en producten.

Als u van plan bent uw nieuwe woning in te richten of een bestaande woning op te frissen, dan is goede raad daarbij absoluut geen overbodige luxe. De vakmensen van Interieur Cornille helpen u met het opmaken van een totaalconcept, maar staan u even goed met raad en daad bij voor minder omvangrijke werken die uw interieur weliswaar eveneens een nieuw elan geven.

Wie eenmaal de beslissing genomen heeft om z’n huis, kamer of gewoon een muur te herschilderen of te behangen, kan met ons probleemloos een afspraak maken. We bekijken de voorziene werken grondig en geven in samenspraak met de klant advies waar nodig. Ook samen een kleurenstudie doen behoort zonder meer tot de mogelijkheden. Afspraken, advies en kleurenstudies zijn vrijblijvend en gratis.

In de toonzaal van Interieur Cornille vindt u uiteenlopende collecties behang en muurbekleding in textiel. Naast het traditioneel behang met papieren rug ontdekt u er ook een groot assortiment behang op glasvliesrug. Natuurlijk zijn alle tekeningen, kleuren en structuren mogelijk. Het gebruik van wandtextiel om muren te decoreren breekt overigens volop door.