Na zo’n 10 jaar begon hun huidige matras toch wat gebreken te vertonen. Draaien en keren om een plekje te vinden waar de rugpijn zo goed als verdween, bleek onmogelijk geworden. Lies en Wim trokken naar Cornille met één doel: een betere nachtrust, zonder pijn.

 

In de Cornille slaapshowroom stond Oscar klaar om hen naar de juiste matras te gidsen. “Ik heb zelf heel veel last van mijn rug en nek, met constante pijn tot gevolg. Oscar stelde voor om eerst op een matras te gaan liggen om na te gaan wat mijn slaaphouding was en op welke punten ik meer ondersteuning nodig had. Mijn man deed hetzelfde. Doordat we beiden verschillen in lengte en gewicht, en ook andere klachten ervaren, werd de matras aangepast aan ons beide. De hardheid en de ondersteuning verschillen bij de twee matrashelften. Ook onze zoon kwam een nieuw bed kiezen. Hij ging voor Beka.”

 

“Onze matras was bijna 10 jaar oud. Ik vond geen enkel plekje meer waar ik echt kon rusten of slapen zonder een pijnscheut”, vertelt Lies. Oscar vult aan: “Een matras heeft een gemiddelde levensduur van 10 jaar. Hoe stevig ze ook is, na verloop van tijd vertoont ze de herkenbare putten op de plekken waar je elke nacht ligt. Hoe je ook probeert om op een ander plekje te gaan liggen, je rolt automatisch terug in die put. Dan mag je absoluut concluderen dat het tijd is voor een nieuwe matras!”

 

Naast een matras, was het koppel ook op zoek naar een nieuw bed. Oscar liet hen kennismaken met Nill Spring, het Cornille bed van eigen makelij. “Wat ons vooral overtuigde waren de personalisatiemogelijkheden. Je kon het materiaal en de kleur kiezen van het bed, hoofdbord en de poten. We namen er ook twee bijhorende nachtkastjes bij om er een mooi geheel van te maken.” 

 

Om hun nachtrust helemaal te verzekeren, stelde Oscar hen een hoofdkussen voor. “Aan Lies gaf ik wat ik het typische vrouwenkussen noem. Veel vrouwen hebben graag wat volume in een hoofdkussen. Het biedt extra ondersteuning van het hoofd en reduceert zo aanzienlijk de kans op nekpijn.” 

 

Na de eerste nacht

Lies: “Een eerste nacht op een nieuwe matras is altijd wennen, maar ik moet zeggen dat ik er nu toch wel heel snel aan gewoon was! Het verschil in ligcomfort was immens. Ik heb de hele nacht doorgeslapen. Ook de volgende nachten waren fantastisch: geen rug- of nekpijn bij het liggen of draaien, ook niet toen ik opstond. Wij zijn super tevreden met onze aankoop!”

Deel dit bericht

Na zo’n 10 jaar begon hun huidige matras toch wat gebreken te vertonen. Draaien en keren om een plekje te vinden waar de rugpijn zo goed als verdween, bleek onmogelijk geworden. Lies en Wim trokken naar Cornille met één doel: een betere nachtrust, zonder pijn.

 

In de Cornille slaapshowroom stond Oscar klaar om hen naar de juiste matras te gidsen. “Ik heb zelf heel veel last van mijn rug en nek, met constante pijn tot gevolg. Oscar stelde voor om eerst op een matras te gaan liggen om na te gaan wat mijn slaaphouding was en op welke punten ik meer ondersteuning nodig had. Mijn man deed hetzelfde. Doordat we beiden verschillen in lengte en gewicht, en ook andere klachten ervaren, werd de matras aangepast aan ons beide. De hardheid en de ondersteuning verschillen bij de twee matrashelften. Ook onze zoon kwam een nieuw bed kiezen. Hij ging voor Beka.”

 

“Onze matras was bijna 10 jaar oud. Ik vond geen enkel plekje meer waar ik echt kon rusten of slapen zonder een pijnscheut”, vertelt Lies. Oscar vult aan: “Een matras heeft een gemiddelde levensduur van 10 jaar. Hoe stevig ze ook is, na verloop van tijd vertoont ze de herkenbare putten op de plekken waar je elke nacht ligt. Hoe je ook probeert om op een ander plekje te gaan liggen, je rolt automatisch terug in die put. Dan mag je absoluut concluderen dat het tijd is voor een nieuwe matras!”

 

Naast een matras, was het koppel ook op zoek naar een nieuw bed. Oscar liet hen kennismaken met Nill Spring, het Cornille bed van eigen makelij. “Wat ons vooral overtuigde waren de personalisatiemogelijkheden. Je kon het materiaal en de kleur kiezen van het bed, hoofdbord en de poten. We namen er ook twee bijhorende nachtkastjes bij om er een mooi geheel van te maken.” 

 

Om hun nachtrust helemaal te verzekeren, stelde Oscar hen een hoofdkussen voor. “Aan Lies gaf ik wat ik het typische vrouwenkussen noem. Veel vrouwen hebben graag wat volume in een hoofdkussen. Het biedt extra ondersteuning van het hoofd en reduceert zo aanzienlijk de kans op nekpijn.” 

 

Na de eerste nacht

Lies: “Een eerste nacht op een nieuwe matras is altijd wennen, maar ik moet zeggen dat ik er nu toch wel heel snel aan gewoon was! Het verschil in ligcomfort was immens. Ik heb de hele nacht doorgeslapen. Ook de volgende nachten waren fantastisch: geen rug- of nekpijn bij het liggen of draaien, ook niet toen ik opstond. Wij zijn super tevreden met onze aankoop!”

Deel dit bericht

Alles begint met een aangenaam gesprek in onze showroom. Kom langs en wij adviseren jou met plezier naar een nieuw interieur perfect op maat.