NL FR
Transparante en afsluitende overgordijnen De Ploeg Cornille overgordijnen realisatie overgordijn overgordijn overgordijn overgordijn overgordijn Cornille overgordijnen overgordijn overgordijn Transparante overgordijnen De Ploeg overgordijn

Overgordijnen

De juiste gordijnen vinden is in eerste instantie een kwestie van smaak. Net daarom is het belangrijk dat we van bij het begin weten wat jij graag ziet. Van daaruit kunnen we vertrekken om je het juiste type gordijn, de juiste stof en de juiste kleur voor te stellen. 

We putten uit vijf generaties ervaring en een oneindige materialenkennis om je wegwijs te maken door ons enorme stoffenaanbod. Wanneer je in onze showroom binnenstapt krijg je maar een glimp van onze stoffen. Achter de schermen hebben we nog een veel breder assortiment dat we graag aan je voorstellen tijdens een persoonlijk gesprek. 

Raamdecoratie is emotie

Des goûts et des couleurs, on ne discute pas zeggen ze dan. Want uiteindelijk wordt de keuze bepaald door één doorslaggevende factor: die big smile op je gezicht wanneer je de juiste gordijnen gevonden hebt. Zolang er twijfel bestaat of je de gordijnen nu al dan niet mooi vindt, is de eindbeslissing nog niet gevallen. Gordijnen moet je voelen, letterlijk én figuurlijk. Effectief voelen, want elke stof heeft een andere structuur. Maar ook emotioneel voelen, want uiteraard mag je er niet direct op uitgekeken zijn. Eigenlijk moet je er een beetje (of het liefste heel veel) verliefd op worden. 

Raamdecoratie is techniek

Elke stof en elke klant is anders. Daarom is het goed dat we maatwerkconfectie in eigen atelier kunnen aanbieden. Onze overgordijnen, vouwgordijnen en spangordijnen worden handgemaakt in België. Precisie zien we als vanzelfsprekend. Alles gebeurt daarom nog met de hand. Met de juiste finesse in hun vingers behandelen onze naaisters zowel soepele als stugge stoffen met de grootste zorg. De afwerking van elk gordijn en ieder detail is dan ook onberispelijk. Bij een hapering of klein probleem na de plaatsing, of voor eender welke aanpassing je nodig acht, komen ze persoonlijk bij jou langs om het zo snel mogelijk op te lossen. 

Merken: Designers Guild, Jab, Chivasso, Carlucci, Loft 79, Kendix, De Ploeg, Romo, Black Edition, Villa Nova, Sahco, Kinnasand, Puylaert Designs of the time, Creation Baumann ....