NL FR
Cornille Carpe Diem boxspring Cornille Carpe Diem boxspring doorsnede Cornille Carpe Diem boxspring Cornille Carpe Diem boxspring Cornille Carpe Diem boxspring Cornille Carpe Diem boxspring Cornille Carpe Diem boxspring Cornille Carpe Diem boxspring Cornille Carpe Diem boxspring

Carpe Diem

De Zweedse bedden van Carpe Diem zijn speciaal ontworpen voor mensen met zware rugklachten. Door het gebruik van een drukverlagend bodemsegment onder de pocketveren, reduceert Carpe Diem de tegendruk van de vering op het lichaam. 

 

Carpe Diem beds of Sweden lanceert een  nieuw gepatenteerd veersysteem, m.n. de CS-Pocket. Met dit nieuw systeem verhoogt Carpe Diem de individuele ondersteuning van het lichaam.

De CS-Pocket  is gebouwd op een manier waarbij de afdeklaag van natuurlatex geïntegreerd wordt in de pocketveren. Hierdoor kunnen de veren onafhankelijker werken en rust de topmatras rechtstreeks op de individuele veren , waardoor men een nog  betere ondersteuning krijgt.

Bij het vergelijken van de oude en de nieuwe generatie Carpe Diem bedden, vonden zij een verlaging van de druk op het lichaam van wel 15%.