NL FR
Cornille Vispring boxspring Cornille Vispring boxspring doorsnede Cornille Vispring boxspring Cornille Vispring Pocketveren honinggraadstructuur Cornille Vispring Pocketveren honinggraadstructuur Cornille Vispring sidestitching Cornille Vispring sidestitching Cornille Vispring vulling matras Cornille Vispring noppen Cornille Vispring matras Cornille Vispring boxspring Cornille Vispring boxspring

Vispring

Al meer dan 20 jaar zijn wij trotse dealer van het merk Vispring. 

Handmade like no other, en dit mag je echt letterlijk nemen. Er zijn geen matrassen en boxsprings meer handgemaakt dan die van Vispring. Het gebruik van enkel zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen zoals paardenhaar, Britse Shetland wol, zijde, bamboe en katoen maken van deze matrassen en boxsprings echte droombedden

Bij Vispring wordt ieder bed op bestelling gemaakt, volledig naar de noden en vereisten van de klant. Door het ambachtelijk vervaardigen zoals  ‘side-stitching’, het met de hand nesten van hun pocketveren in honinggraadstructuur en het extern noppen van hun matrassen, garanderen zij jarenlang comfort en genot van uw Vispring matras.

Daarnaast is Vispring een merk met veel geschiedenis, zij waren in 1905 de uitvinder van de gekende pocketveer en mochten de matrassen leveren voor de Titanic.

Enkele bekendheden zoals Gwyneth Paltrow, Sting, George Michael, Brian Adams, Ronnie Wood, Jose Mourinho, David Beckham en Elle Macpherson slapen al op een Vispring.

Een op maat gemaakt bed van Vispring is de garantie voor superieur comfort en een ongestoorde nachtrust. Kom gerust eens langs en ontdek Vispring en hun ongeëvenaarde luxe.